A CER Cargo Holding részt vett a BÉT ELITE képzésén

A CER Cargo Holding részt vett a BÉT ELITE képzésén

A projekt célja:

Vállalatunk célkitűzései a képzéshez kapcsolódóan a már meglévő szervezeti kultúra hatásának fejlesztése a munkavállalók viselkedésére, amivel kialakító a cégcsoporti légkör. Fontos, hogy viselkedünk a munkavállalókkal, célokkal, környezetükkel és ezek befolyásolják a cég eredményességét és a változásokhoz való alkalmazkodó képességét. Egy erős kultúrájú szervezet magasabb teljesítményre képes és elégedettséget eredményez. A kultúra fejlesztésében a cég alkalmazottainak a bevonását, támogatását és képzését fontosnak tartjuk. Nagy figyelmet fordítunk a belső kommunikációra és ez által a dolgozók folyamatos informálására, véleményére.

Belső kapcsolatok feltérképezésére vizsgálatot végeztünk a cégcsoportnál, melyet szeretnénk időközönként megismételni. Motiváció és teljesítmény fejlesztés céljaként tervezünk vezetői és szakmai képzéseket, továbbképzéseket és csapatépítő rendezvényeket.

Különösen fontos a fentiek figyelembevétele abból a szempontból is, hogy a CER Csoport rálépett a nemzetközivé válás útjára, amelynek okán a vállalatvezetésben és a munkatársak körében egyúttal különböző nemzeti kulturális sajátosságok is megjelennek. A vállalat vezetése és az operatív munka tekintetében nem megkerülhetők ezeknek a változásoknak a hatásai, illetve ezek minél adekvátabb lekövetése, kezelése. Ennek megfelelően a belső kommunikáció és a fejlesztő jellegű tréningek tervezése, megvalósítása során a nemzetközi vonatkozásokra kiemelt hangsúlyt kell fektetni.


Az ELITE Programról bővebben itt lehet olvasni.