Freight forwarding in closed train system, in inland, export-, import- and transit traffic

Details

Organization of intermodal and traditional railway carriage including on-going
monitoring of the cargo

Details

Design of specific cargo jobs including implementation, as required

Details

Logisztikai szakkiállítás Münchenben

Újabb sikeres kiállításon van túl a CER Cargo Holding SE, amelynek munkatársai egy héten keresztül a Transport Logistic München szakkiállításon képviselték a cég vasúti üzletágát.

2013 után, 2015 – ben is a Hungrail Magyar Vasúti Szövetség által szervezett standban vettünk részt a magyar vasúti szakma más jeles képviselőivel közösen.

A kiállításon aláírták a cégcsoport második nagyteljesítményű villanymozdonyának megvásárlásáról a szerződést, amely szintúgy a Softronic craiovai üzemében készül majd el.

A kiállítás 4 napja alatt lehetőség nyílt találkozni a CER csoport érdekkörébe tartozó európai vasúti árufuvarozói illetve szállítmányozói szakma minden jelentős képviselőjével tovább bővítve az együttműködésünket a nemzetközi vasúti árufuvarozási piacon. Az előre tervezett illetve ad –hoc találkozók mind pozitív és előremutató légkörben zajlottak le, a cégcsoportunknál bekövetkezett változásokról is elismerően nyilatkoztak a partnereink, tovább növelve a bizalmat a CER megbízható és kiszámítható szolgáltatásai iránt.

A müncheni vásáron mutatta meg a külföldi és magyar érdeklődőknek a CER Cargo Holding saját, a Railinvest Kft. által kifejlesztett modern integrált vasútirányítási rendszerét, a RIS-t. Már a vásár ideje alatt több vállalat visszajelzett, hogy szeretnének további és bővebb információt kapni a termékről, amely egyöntetűen mutatja a piac igényét egy ilyen sokoldalú és testreszabott integrált szoftver iránt.


Back

Main Page | Services | About us | News | References | Contact