Tájékoztató a cégcsoportnál történt változásokról

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az L.A.C. Holding Zrt. tulajdonosa Horváth László elnök-vezérigazgató úr,
2021. július 01-től Horváth Zsolt urat a szervezeten belül újonnan létrehozott Logisztikai igazgatóság vezetőjének nevezte ki.

Horváth Zsolt 2014-ben kezdett dolgozni a CER CARGO Holdingnál általános vezérigazgató-helyettesként,
majd Kukely Márton vezérigazgató utódjaként 2019-ben vette át a cég irányítását.
A CER vasútvállalatok munkáját irányító Holding munkájában továbbra is aktívan részt vesz, mint a Felügyelő Bizottság Elnöke.

Új munkakörében Horváth Zsolt feladata lesz az L.A.C. cégcsoport logisztikai területen aktív vállalatainál történő szakmai folyamatok koordinálása, felügyelete
valamint a Cégcsoporton belüli logisztikai kutatás-fejlesztés és innováció elősegítése, a támogatási folyamatok kialakítása.

A CER CARGO vezérigazgatói pozíciót július 1-től Horváth Ottó tölti be, aki eddig a cégcsoport üzemviteli vezérigazgató-helyettese volt, illetve a CER Hungary vezérigazgatója. Ez utóbbi pozíciója továbbra is megmarad.

Ugyanekkor a cégcsoport üzemviteli vezérigazgató-helyettese Estók István lett. Estók úr 2016-ban kezdett a cégcsoport szlovák vállalatánál dolgozni diszpécseri pozícióban, egy évvel később üzemvezető lett, majd 2018 júliusa óta a CER Slovakia a.s. ügyvezető igazgatója. Ez utóbbi pozíciót továbbra is betölti.

LAC HOLDING