TISZTELT PARTNEREINK!

Cégünk kiemelten fontosnak tartja a koronavírus elleni védekezést, ezért folyamatosan figyeljük a hazai és nemzetközi járványügyi szervezetek közleményeit, amelyekre alapozva saját intézkedési tervet dolgoztunk ki a megelőzés érdekében.

Habár cégünknél még senki sem érintett, munkatársaink egészsége védelmében úgy döntöttünk, hogy kollégáink egy része hétfőtől otthonról fogja végezni a munkáját. Célunk a folyamatos munkavégzés, partnereink zavartalan kiszolgálásának biztosítása. Az otthoni munkavégzéshez szükséges technikai feltételeket minden kollégánk számára biztosítottuk. Ezzel párhuzamosan az irodában ügyeleti rendszert alakítottunk ki, mely lehetővé teszi, hogy az elengedhetetlen fizikai jelenléttel járó munkafolyamatokat is késedelem és fennakadás nélkül el tudjuk végezni.

Irodánkban és telephelyünkön szüneteltetjük vendégek fogadását és kollégáink hivatalos útjait is. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a megváltozott körülmények között is kiszolgáljuk  Önöket. Az átmeneti időszakban esetlegesen felmerülő kellemetlenségekért türelmüket és elnézésüket előre is köszönjük.

Reméljük mihamarabb visszatérhetünk a normál kerékvágásba és mindannyian egészségben vészeljük át ezt az időszakot.

Üdvözlettel és tisztelettel:

CER Csoport