Változatlan színvonalon a rendkívüli körülmények ellenére

A jelenleg kialakult helyzet következtében a CER cégcsoport legtöbb munkatársa több, mint egy hónapja otthonról végzi munkáját. A tudatos, megelőző jellegű intézkedéseknek köszönhetően, ez idő alatt sem betegedett meg senki a vírus által a cégcsoport dolgozói közül. A cég a megváltozott körülmények mellett is zavartalanul biztosítja a munkavégzést és partnereik kiszolgálását. Az elmúlt hetekben a napi, operatív feladatok elvégzése mellett egyéb, a járványügyi helyzet miatt szükségessé vált intézkedéseket is tettünk, illetve a kialakult körülményekhez kapcsolódó tevékenységeket is végzünk folyamatosan:

• Az árufuvarozó vasúti társaságok közül az elsők között készítettük el, és adtuk ki a jelenlegi rendkívüli helyzetre vonatkozó belső szabályzatunkat, és az első között hoztunk a munkavállalóink egészségét védő intézkedéseket.
• Folyamatosan figyelemmel kísérjük mind Magyarországon, mind a CER működési területéhez tartozó országokban a járványügyi intézkedéseket, rendelkezéseket, és a lehető legrövidebb időben belül reagálunk ezekre, hogy biztosítsuk folyamatosan a megfelelő közlekedést és szolgáltatási színvonalat.
• Külön elismerés társaságunk számára, hogy az Olaszország részére létfontosságú – fertőtlenítő szer –alapanyagok sürgős szállításával a CER csoportot bízták meg, mely feladatot időben és elvárt színvonalon teljesítettük.
• A horvátországi feladású trafó küldemények szállítását a rendkívüli körülmények ellenére elvárt időben el tudtuk indítani, és folyamatosan biztosítjuk is ennek lehetőségét.
• Társaságunk aktívan szerepet vállal a Hungrail-al közösen a gazdasági következmények vizsgálatában, a gazdasági segítő programok kidolgozásában, elemzésében. Ezen tevékenységünk során szoros kapcsolatban állunk mind a Hungrail szervezetével, mind az illetékes minisztériumokkal (ITM, PM), valamint a piac többi szereplőjével is (vasúti társaságok, szállítmányozó cégek, ügyfelek).

Ezúton kívánunk minden partnerünknek és munkavállalónknak jó egészséget és kitartást!

CER Csoport vezetősége